SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

İSTANBUL GAZETEM AVCILAR

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

İstanbul'da Silivri açıklarında meydana gelen 6.2'lik deprem nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Avcılar’da coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliklerin gecikmeli yapılmasına rağmen çocuklarla ve ailelerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çaykara; “Bugünün çocukları yarının doktorları, mühendisleri, sanatçıları, siyasetçileri. Belki de bugünün Avcılar’ın evlatları, yarının Avcılar Belediye Başkanı olacak,” dedi.

23 NİSAN NEŞESİ AVCILAR’DA GÜN BOYU SÜRDÜ

Silivri açıklarında yaşanan deprem nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 3 Mayıs’ta Avcılar’da coşkuyla kutlandı. Ambarlı Sahil Güreş Alanı’nda gün boyu süren etkinliklerde çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Belediyenin tüm müdürlükleri, kendi sorumluluk alanlarına uygun stantlar kurarak çocuklara hem öğretici hem de eğlenceli aktiviteler sundu.

RENKLİ GÖSTERİLER, ETKİLEYİCİ PERFORMANSLAR, ATÖLYELER, YARIŞMALAR VE İKRAMLARLA DOLU BİR GÜN

Bando gösterisinin ardından Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’nın açılış konuşmasıyla başlayan şenlikte, belediyeye bağlı çocuk evleri ve kursiyerler tarafından hazırlanan bale, dans, halk oyunları, jimnastik ve ritim gösterileri sunuldu. Sihirbazlık şovları, bilim gösterileri ve dans atölyeleri sahnede gün boyu renkli görüntülere sahne olurken, alanın dört bir yanında kurulan atölyelerde çocuklar eğlenerek öğrendi.

Tohum ekiminden yüz boyamaya, deneylerden oyun parkurlarına kadar birçok etkinliğe katılan çocuklar, bayram coşkusunu dolu dolu yaşadı. Pamuk şekerden balonlara kadar birçok sürprizle karşılaşan minikler, unutamayacakları bir gün geçirdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte çocukların neşesi ve ailelerin ilgisiyle şenlik adeta Avcılar’ın bayramı oldu.

DEPREM KORKUTTU, UTKU ABİ SEVİNDİRDİ

23 Nisan’da yaşanan depremden en çok çocukların etkilediğini vurgulayan Çaykara; “6.2 şiddetinde maalesef depremle karşı karşıya kaldık. Korktuk, kaygılandık, üzüldük ama en büyük tesellimiz, herhangi bir yıkımın olmaması ve can kaybının yaşanmamasıydı. Tabii 23 Nisan gününe denk gelmesi, o gün çocuklarımıza hazırladığımız çeşitli etkinlikler, çocuklarımıza yaşatacağımız o güzel günün de önüne geçti. Daha sonrasında depremin etkilerini yavaş yavaş atlattıktan sonra arkadaşlarımızla bir araya geldik, “O günü kutlayalım, çocuklarımızla, ailelerimizle bir araya gelelim” dediler. Ve bugün, o gün ertelediğimiz etkinliklerimizi yapma kararı aldık. Ben hepinizin huzurunda, bugün de emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum ve büyük bir alkış istiyorum.” dedi.

“BUGÜNÜN ÇOCUKLARI YARININ BELEDİYE BAŞKANLARI”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günün anlam ve önemine dikkat çeken Başkan Çaykara, “Önce Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” sözüyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak bir halkın kendi kaderine sahip çıkma kararlılığını gösterdi. Bu özel günü, yüreklerinde umudu ve cesareti taşıyan siz değerli çocuklarımıza emanet etti. Bugünün çocukları bir milletin geleceği.

Bugünün çocukları yarının zeki ve çevik sporcuları. Bugünün çocukları yarının sanatçıları, yarının doktorları, yarının mühendisleri ve yarının siyasetçileri. Belki de bugünün Avcılar'ın evlatları, yarının Avcılar Belediye Başkanı olacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” sözleriyle geleceğin teminatı çocuklara olan inancını vurguladı.

 

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI / KEVSER ARTAR 

 

 

Tarih: 04.05.2025 13:10 387

İstanbul Gazetem yazdı, Sarıyer Maslak’ta dün meydana gelen yol çökmesi sonrası zarar gören temiz su ve doğalgaz hatlarına yönelik onarım çalışmaları tamamlandı

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

BEŞİKTAŞ'TA ÇÖP SORUNU BİTTİ, BAŞKAN ÖMER RASİM ŞİŞMAN İŞÇİLERLE ANLAŞTI!

Avcu, "Yayıncılık sektöründe kağıt ve döviz krizi: Her şey SEKA'nın tasfiyesiyle başladı"

CHP Tekirdağ Milletvekili Öztrak, Kiev'i ziyaret etti

Sarıyer Belediyesi Başkanı Mustafa Oktay Aksu " Dans Günü"

Sarıyer Belediyesi Başkanı M.Oktay Aksu "1 Mayıs"

Sarıyer Belediyesi Başkanı Mustafa Oktay Aksu "İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği"

AMASYA'DA DİL, KÜLTÜR VE MEDENİYET KONULU SÖYLEŞİ

Amasya'da bu yıl 300 bin üretim yapılması planlanan Mersin balığı sağımı yapıldı

Kâğıthane Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ iş birliğiyle yürütülen Hizmet Sitesi

Süreyya Cinik gazetemizi ziyaret etti

Beşiktaş Belediyesi, Ortaköy Zabıta Karakol Amiri Onur Özelci, 7/24 görev başında olduklarını vurguladı

Gaziosmanpaşa'daki Kurban Satış alanları hizmete açıldı. Tek Gazete İstanbul Gazetem Gaziosmanpaşa

Amasya Uluslararası 23 Nisan Çocuk Halk Dansları Festivali

Uluslararası Amasya 23 Nisan Çocuk Halk Dansları Festivali

Amasya'da 23 Nisan kutlamaları coşkuyla yapıldı

CHP AMASYA 23 NİSAN KUTLAMASI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM SÜRECİNE HIZ VERDİ

Eyüpsultan’da parklar yenileniyor, yeşil alanlar çoğalıyor!

Beşiktaş Belediyesi Emekli işçiler alacakları için mahkemeye gidiyor!

CHP MİLLETVEKİLİ CEMAL ENGİNYURT AMASYA'DA

AMASYA'DA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM POLİTİKA BELGESİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Amasya Üniversitesi 16. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri başladı

ÜMRANİYESPOR PLAY OFF YOLUNDA

10. ÜSKÜDAR KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, İBB Atlı Zabıta Birimi ile denetim yaptı

Esenyurt Belediyesi’nden vatandaşlara tam destek!

AK Parti Kartal İlçe başkanlığı Özel Türkiye Beyazay Derneği Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÜSKÜDAR’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.