SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku
Tarih: 22.04.2024 21:19

EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ’DAN 23 NİSAN BAYRAM MESAJI

İstanbul Gazetem Eyüpsultan gazetesi

EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ’DAN 23 NİSAN BAYRAM MESAJI

EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ’DAN 23 NİSAN BAYRAM MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı:
23 Nisan 1920’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yurdun dört bir tarafından milletimizin temsilcilerini bir araya getirerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) kurdu. 104 yıl önce bugün kurulan TBMM, ülkemizin bağımsızlığını amaçlayan tüm düşünceleri tek bir çatı altında topladı ve milletimizin bağımsızlık azim ve kararlılığını tüm dünyaya en güçlü şekilde ilan etti.
Cumhuriyetimizin ilk milli bayramı olarak armağan edilen 23 Nisan, Ata’mızın çocukları ne kadar çok sevdiğini ve onlara güvendiğini gösteren; gurur ve coşkuyla karşılamamız gereken eşsiz bir gündür. Böylesine bir armağanla ödüllendirilen çocuklarımızın; vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dopdolu bireyler olarak yetişeceklerine inancımız tamdır.

 


“Parçalanmak, yok edilmek, vatansız bırakılmak istenen Türk Milleti’ni, bütün dünyayı şaşkına çeviren Kurtuluş Savaşı ile özgürlüğe kavuşturan ve milli mücadele devam ederken Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurup, egemenliği halkına teslim eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, yok oluştan Cumhuriyete uzanan bir destan yazmıştır. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, güzel bir geleceğin ancak, çağdaş eğitim almış, ulus bilici edinmiş çocuklarla mümkün olacağını biliyordu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” Bu duygu ve düşüncelerle; başta devletimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nın aziz kahramanlarını, vatan için canını feda etmekten çekinmeyen şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, bugüne anlam katan, geleceğimizin güvencesi siz değerli çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

 

EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ’DAN 23 NİSAN BAYRAM MESAJI İSTANBUL GAZETEM EYÜPSULTAN 

AMASYA'DA DİL, KÜLTÜR VE MEDENİYET KONULU SÖYLEŞİ

Amasya'da bu yıl 300 bin üretim yapılması planlanan Mersin balığı sağımı yapıldı

Kâğıthane Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ iş birliğiyle yürütülen Hizmet Sitesi

Süreyya Cinik gazetemizi ziyaret etti

Beşiktaş Belediyesi, Ortaköy Zabıta Karakol Amiri Onur Özelci, 7/24 görev başında olduklarını vurguladı

Gaziosmanpaşa'daki Kurban Satış alanları hizmete açıldı. Tek Gazete İstanbul Gazetem Gaziosmanpaşa

Amasya Uluslararası 23 Nisan Çocuk Halk Dansları Festivali

Uluslararası Amasya 23 Nisan Çocuk Halk Dansları Festivali

Amasya'da 23 Nisan kutlamaları coşkuyla yapıldı

CHP AMASYA 23 NİSAN KUTLAMASI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM SÜRECİNE HIZ VERDİ

Eyüpsultan’da parklar yenileniyor, yeşil alanlar çoğalıyor!

Beşiktaş Belediyesi Emekli işçiler alacakları için mahkemeye gidiyor!

CHP MİLLETVEKİLİ CEMAL ENGİNYURT AMASYA'DA

AMASYA'DA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM POLİTİKA BELGESİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Amasya Üniversitesi 16. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri başladı

ÜMRANİYESPOR PLAY OFF YOLUNDA

10. ÜSKÜDAR KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, İBB Atlı Zabıta Birimi ile denetim yaptı

Esenyurt Belediyesi’nden vatandaşlara tam destek!

AK Parti Kartal İlçe başkanlığı Özel Türkiye Beyazay Derneği Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÜSKÜDAR’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Başkan Mesut Kösedağı, 23 Nisan temsili devir töreni kapsamında başkanlık koltuğunu devretti.

23 Nisan Sarıyer'de coşkuyla kutlanmaya başladı

Zeytinburnu Kültür Sanat,

ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 - 22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri Amasya Yavuz Selim Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunma töreniyle başladı

CHP’li Enginyurt’tan Başkan Sevindi’ye ziyaret

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Avusturya'ya mağlup oldu

SARIYER'de mahalleleri birleştirelim! Yazan Varol KISA

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.