SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku

Yüksel: “’Kadının Gücü’ Temalı Toplantılarımız Devam Edecek”

Kartal Belediyesi haberleri, tek gazeteniz İSTANBUL GAZETEM / KARTAL sayfalarında.

Yüksel: “’Kadının Gücü’ Temalı Toplantılarımız Devam Edecek”

Başkan Yüksel, Okul Aile Birliği Başkanları ve Kartal Kadın Meclisi Üyeleri ile Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçedeki ilk ve ortaokullarda faaliyet gösteren okul aile birliği başkanları, Kartal Kadın Meclisi üyeleri ve Kadın Emeği Pazarı üyeleri ile Kartal Belediyesi Mehmet Ali Büklü Jüpiter Gezegen Kafe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Katılımcı kadınlara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin çocuklara ve onların eğitimine yönelik katkıları ile eğitim kurumlarına verdikleri desteklerden bahsederek: “Çalışmalarımızın tamamının merkezinde çocuk var, ortaklarımız ise siz anneler ve kadınlarsınız. Aramızdaki iletişim ne kadar kuvvetli olursa o kadar iyi olur. Bugünkü konu başlığımız ‘Kadının Gücü’ bundan sonra yapacağımız toplantılarda da neler yapabileceğimizi konuşmuş olacağız.” dedi.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kartal bölgesindeki 25 ilkokul ve ortaokulun okul aile birliği başkanları, Kartal Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri ve Kadın Emeği Pazarı üyeleri için önemli bir toplantı organize etti.

Başkan Gökhan Yüksel: “’Kadının Gücü’ Temalı Toplantılarımız Devam Edecek”

Kartal Belediyesi Mehmet Ali Büklü Jüpiter Gezegen Kafe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, okul aile birliği başkanları, Kadın Emeği Pazarı katılımcıları ve Kartal Kadın Meclisi üyelerine kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Başkan Yüksel konuşmasında şunları dile getirdi: “Burada fedakâr bir ekip ve emek görüyorum. Okul aile birliği üyelerinin gönüllü olarak verdikleri emeği saygıyla anıyorum. Kadın Meclisi üyeleri ve Kadın Emeği Pazarı üyelerini de saygıyla selamlıyorum.

Okul aile birliği başkanları ile müdürlerimizin de yer aldığı buluşmalar yapıyoruz. Okullarımızın iyileştirmeleri sürekli güncellenen bir konu, bunu biliyoruz. Yaptığımız her işten tabii ki herkesin haberi olmuyor. Farklı farklı müdürlüklerimizin yürüttüğü organizasyonlar oluyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün 1. sınıflara yönelik yürüttüğü ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması var. Beden eğitimi öğretmenleri ile ortak paydamız var. Kartal Belediyemizin bir Sanat Akademisi var. Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nde; keman, piyano, çello, gitar vb. pek çok bölüm var, konservatuvara hazırlık gibi düşünebilirsiniz... Müzik öğretmenleri ile de böyle bir paydamız var, yetenekli buldukları çocukları yönlendirmelerini istiyoruz; çünkü biz bunu Kartal’ın çocukları için yapıyoruz. Yaptığımız her hizmet, onlar için ve o yüzden en çok sizin bilmeniz gerekiyor. Satranç Akademisi’nden tutun, Makina Hangar’daki atölyelere değin birçok ortak çalışmamız var.

Bunları en çok bilmesi gereken ekip ile beraberiz şu an. Çalışmalarımızın tamamının merkezinde çocuk var, ortaklarımız ise siz anneler ve kadınlarsınız. Aramızdaki iletişim ne kadar kuvvetli olursa o kadar iyi olur.

Bugünkü konu başlığımız ‘Kadının Gücü’ bundan sonra yapacağımız toplantılarda da neler yapabileceğimizi konuşmuş olacağız.”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in ardından konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, özellikle şiddet konularında mutlaka iletişime geçilmesi gerektiğini belirterek kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. Kadına yönelik gerek fiziksel gerekse psikolojik şiddet konularında zarar gören kişilerin ve velilerin mutlaka bildirilmesi gerektiğini ifade eden Kars, bu konuda kadınların birlikte çok daha güçlü olduklarını söyledi.

Son olarak bir konuşma gerçekleştiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ve hayata geçirdiği pek çok hizmet ve projeyi tek tek anlatarak bunlara katılımın artırılması ve duyurulması konusunda kadınlardan destek istedi.

Kadınlardan ve özellikle kadın meclisinden gelen her türlü talep, öneri, istek ve iş birliği teklifini sıcak bir şekilde değerlendirerek hemen uygulamaya geçirmek için ekip arkadaşlarıyla oldukça istekli çalıştıklarını belirten Karacan, kadın emeğinin değerlendirilmesi amacıyla da çalışmalarının yoğun bir tempoyla devam ettiğini belirtti.

Tarih: 27.02.2025 10:15 Güncelleme: 27.02.2025 10:13

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara 'dan ilk mektup

Amasya’da halk gününe katılan 8 aylık hamile Roman kadın, dini nikahlı eşiyle Amasya Valisi Önder Bakan’dan resmi nikah talebinde bulundu

AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları GençFest’te

Sarıyer'li Muhtarlar Muharrem Yavuz dedi

ENGELLİLER GÜNDÜZ HİZMET MERKEZİ KÂĞITHANE’DE ENGELLİ BİREYLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Ümraniye Bilim Merkezi Hizmete Açıldı

EUROLEAGUE FİNAL HEYECANI ÜSKÜDAR’DA YAŞANACAK

Kâğıthane Belediyesi'nin El Yapımı Kâğıt Atölyesi, İstanbul Gazetem Kağıthane'nin tek gazetesi

FATİH SULTAN MEHMET TABİAT PARKI NİKÂH SEZONUNA HAZIR, Kağıthane gazetesi İstanbul Gazetem tek gazeteniz!

KÂĞITHANE’DE HİZMETLER MAHALLE MAHALLE ANLATILDI, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane

MUTLULUĞA İLK ADIMI KÂĞITHANE’DE ATTILAR, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane haberleri

Amasya Üniversitesi'nde düzenlenen "Azerbaycan Mahnıları" konseri

19 Mayıs Adalar’da Coşkuyla Kutlandı

SARIYER EDEBİYAT GÜNLERİ'NİN 12. GÖRKEMLİ TÖRENLE BAŞLADI

ATTDER İstanbul İl Başkanı Yasemin Leyla Dursun, “Kariyer Günleri 2025” Programında Gençlerle Buluşuyor

Üsküdar Belediyesi Basın Açıklaması

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ Bİ’MOLA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Üsküdar'da 19 Mayıs coşkusu Mor ve Ötesi izleyenlere coşkulu anlar sunacak

Kadıköy’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ‘İLK ADIM’ ANMASI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI TURNUVADA TER DÖKTÜ

19 Mayıs’ta bayram coşkusu İzmir’de yaşanacak, izmir Büyükşehir Belediyesi haberleri

Eyüpsultan Belediyesi’nin kadınlara özel eğitim projesi ESMEK’lerde, Kadınlara özel Zihinsel Arınma ve Meditasyon Kursları

Şile’nin En Büyük 87 Kişilik Çocuk Korosundan Muhteşem Performans!..

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI MASA TENİSİNDE TER DÖKTÜ

Amasya Üniversitesi İmaret Bilim Kültür Sanat Merkezi

SARIYER'DE MECLİS KARIŞTI, TÜRKİYE BU VİDEOYA KİTLENDİ!

BEŞİKTAŞ’TA ENGELLİLER HAFTASI RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ATAŞEHİR BİRLİKTE KAZANIYOR BİR YILDA 60 PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Yükleniyor